Oppskriften på tzatziki

Det er mange retter som kompletteres av tzatziki, en klassisk rett fra det østlige Middelhavet og Midtøsten. Dessuten er det utrolig enkelt å lage hjemme! Du vil ikke miste smaken med denne oppskriften på tzatziki. Det er ingenting som en kombinasjon av agurk, yoghurt, hvitløk og dill for å friste smaksløkene dine. I tillegg til å gjøre denne retten til et flott sommermåltid, kan den også brukes som dip eller topping til burgere, wraps eller smørbrød. Å legge til en rekke smaker og teksturer til bordet gjør tzatziki til en populær dip. Med denne oppskriften på tomatsalsa kan du lage en enkel forrett, imponere gjestene dine eller bruke matrester fra kjøleskapet ditt.

Skaff deg agurker, gresk yoghurt, hvitløk, olivenolje, sitronsaft, dill, salt og pepper.

Den perfekte tzatziki-dippen kan lages med denne enkle oppskriften. Ingrediensene til denne oppskriften består av en stor agurk, en kopp gresk yoghurt, et fedd hvitløk, en spiseskje olje, en teskje sitronsaft, en spiseskje hakket dill og salt og pepper etter smak. I en bolle blander du agurk, gresk yoghurt og hvitløk. En panne på middels varme bør brukes til å riste olivenolje, sitronsaft, dill, salt og pepper til dufter. Rør agurkblandingen inn i denne blandingen. Tzatziki bør avkjøles i minst en time før servering. Nyt!

Skrell og riv agurk

For å lage velsmakende tzatziki er agurk en nøkkelingrediens. For å begynne, skrell agurken for å fjerne det grønne skallet og riv den. Til riving, bruk en kjøkkenmaskins riveblad. Du må fjerne overflødig væske fra agurken når du har revet den og plassert den i et dørslag. Du vil forhindre at tzatzikien din blir vannaktig hvis du gjør dette.
Greek Tzatziki Sauce 6

Tilsett alle ingrediensene i en bolle og bland

Tzatziki er klar når alle ingrediensene er samlet. Kombiner alle ingrediensene i en bolle. Å tilsette salt, yoghurt, agurk, hvitløk, dill og sitronsaft er det første trinnet. Bland dem deretter jevnt sammen. Nykvernet sort pepper kan tilsettes for et kick hvis du vil. For å lage en jevn, kremet tekstur, tilsett olivenolje. Her er din serveringsklare tzatziki!

Avkjøl i minst 1 time

Når du har fullført tzatziki-oppskriften, bør du avkjøle den i en time. Det vil tillate smakene å kombinere og utvikle seg, noe som resulterer i et deilig måltid. For å sikre mattrygghet, oppbevar retten nedkjølt, da det å la den være ute kan tillate bakterier å vokse, noe som kan føre til Tzatziki holdbarhet . Det anbefales å ha tzatziki nedkjølt i én time før servering. Nyt!

Du kan servere denne retten med pitabrød eller grønnsaker.

Agurk, hvitløk og dill brukes til å lage tzatziki, en gresk yoghurtbasert saus. Enten det er en fest eller en familiesammenkomst, er det den ideelle forretten for enhver anledning. Med pitabrød eller grønnsaker etter eget valg, omring tzatzikien i en bolle. Denne dippen kan også brukes på chips, kjeks eller brød. Nyt!

Som et resultat er denne tzatziki-oppskriften utmerket som tilbehør til ethvert middelhavsmåltid. Sunn, smakfull og enkel å tilberede. En publikumsbehager enten den serveres som dip eller krydder. Enkle ingredienser og enkle instruksjoner gjør denne kremete, deilige tzatzikien på et blunk. Nyt!