Mus i veggene: Hva du skal gjøre

For å minimere skader på hjemmet ditt, er det viktig å vite hvordan du blir kvitt mus i veggene dine.

En mus er søt. Det er mange mus som er skadedyr, spesielt hvis de kommer inn i hjemmets vegger. Hunnmus kan føde 5-10 kull hvert år, med 3-12 babyer per kull, noe som betyr at en museangrep kan vokse raskt. I tillegg til å skade bygningsstrukturer, tygger mus også på møbler og til og med elektriske ledninger. Maten din kan også være forurenset av dem, og hjemmet ditt kan også bli infisert med lus, lopper og flått.

La oss se på noen vanlige spørsmål om museproblemer i hjemmet, og vi vil også dekke hvordan du kan forhindre at mus kommer tilbake. For å få umiddelbar hjelp, ta kontakt med et topp skadedyrbekjempelsesfirma:

Hvor kommer mus inn i hjemmet mitt?

Et museangrep indikerer ikke et skittent eller nedslitt hjem. Det er ikke uvanlig at mus leter etter mat, varme og ly i bygninger når temperaturen ute synker. Gnagere kan få tilgang gjennom små sprekker i fundamenter, hull i ytterkledning og hull rundt vinduer og dører.
Kan mus klatre på vegger?

Faktisk er både mus og rotter svært dyktige klatrere, og hvis teksturen på overflaten er grov nok, kan de stige rett opp på en vertikal overflate. De kan også hoppe opp til 18 tommer og slippe gjennom overraskende små sprekker og hull, noe som gjør dem vanskelige å fange.
Er det mus i veggene mine?Hvordan kan jeg fortelle det?

Det er mange mørke, ubebodde deler av hjemmet ditt hvor mus vanligvis bor, inkludert krypkjeller, luftkanaler og vegghulrom. En museinfestasjon kan oppdages lenge før du finner en faktisk mus, siden de vanligvis forblir skjult i dagslys. Museproblemer kan vise noen av disse tegnene.

Lyder som kommer fra vegger eller gulv som rasling eller riper
Matbeholdere, stoff og pappesker med små hull
Små, mørke frø som ligner avføring
Uvanlig ammoniakklignende lukt
Reder laget av myke, strimlede materialer kan oppbevares i sjeldent brukte deler av hjemmet ditt (under skap, bak hvitevarer, i kjellere osv.).
Støvete fot- og halespor

Hvis du oppbevarer mat i kjelleren, kjelleren, loftet, krypkjelleren eller andre bortgjemte steder, se etter tegn på ødeleggelse.
En løsning på museangrep i vegger

Slik blir du kvitt mus i vegger hvis du har et museproblem.
Set Traps

Gnagere blir fortsatt fanget med musefeller. For å eliminere mus fra et hjem, bruk snapfeller i stedet for giftlokker hvis du vil ha en dødelig felle. Det er ikke en god idé å ha mus som dør og råtner i veggene dine. Peanøttsmørfeller kan plasseres langs vegger der mus mistenkes å være aktive. Det kan være nødvendig å bore et lite hull i gipsveggen noen få centimeter fra gulvet og plassere en felle rett ved siden av hullet hvis mus fortsetter å unngå feller som er igjen i det fri.
Ring en utrydder

2014 06 23 02 19
Hvis du mistenker et museangrep, snakk med en skadedyrbekjemper før du borer mer enn ett hull. De vil vite hvordan du fjerner mus fra veggene dine med minimal skade på hjemmet ditt. Ved å finne og sikre mulige inngangspunkter kan de også bidra til å forhindre nye angrep.