Middel som virker mot mit, mott, blåbukk og borebille

Et treimpregneringsmiddel kalt Woodtox forhindrer sopp og råte, samtidig som det undertrykker treborende insekter. Videre forhindrer det insektangrep. https://skadedyrhjelp.no/woodtox/ Det anbefales av fagfolk innen skadedyrbekjempelse og ledende hussoppeksperter som et alternativ til Mito og Protox.

Forsket frem i Bergen

Et bergensk firma, Rentox, utviklet Woodtox, som viser stor suksess i behandling av hussopp og råteskader. Den norske regjeringen godkjenner også bruken av dette midlet. Som sådan har det blitt demonstrert at det kontrollerer treborende insekter, sopp og forråtnelse. Disse godkjenningene gjelder ikke alle fond som selges i Norge.

Mange ulike kannestørrelser

Som vist på bildet er Woodtox tilgjengelig i en 1-liters sprayflaske, fem-liters kanne og tjue-liters kanne.

Spray-på impregneringsmiddel godkjent for tre

Vanligvis er enkelt verneutstyr som vernebriller, pustemaske, gummihansker og hudbeskyttelse tilstrekkelig å bruke ved spraying av Woodtox på tre for privatpersoner.

Et lisensiert norsk soppdrepende middel, samt et høyt anerkjent insektmiddel, er inneholdt i midlet. Nemlig permetrin. Woodtox er unik fordi den trenger inn i ubehandlet tre, og utsetter dermed insektene, larvene og eggene for permetrin. Kontakt dreper insektene, og de dør.

I tillegg til å trekke godt inn i treverket, vil midlet også virke over tid, og stoppe nye angrep allerede før de oppstår. Woodtox er impregnert med Permetrin, som er et sterkt insektmiddel.

Kan overmales. Etter ca en time trekker det som regel godt inn i treverket, så du kan overmale det. Ved å bruke denne metoden kan du beskytte treverket enda bedre og vite at insekter inne i treet dør, og treet vil fortsette å fungere. Videre, hvis malingen flasser på et senere tidspunkt.

Hvor kjøpes Woodtox?

Mange norske butikker selger Woodtox over disk, men kjøp på nett har best pris. Akkurat nå er Skadedyrproffen.no Norges ledende nettforhandler.
woodtox 20 liter kanne